Wat is een waarderingsrapport?

Een waarderingsrapport is een rapport volgens de richtlijnen van het NIRV dat inzicht geeft in de waarde van een bedrijf. Hierin komen alle belangrijke aspecten aan de orde die van invloed zijn op de waarde van het bedrijf.

Waarom een waarderingsrapport?

Een waarderingsrapport is een belangrijk hulpmiddel in geval van schades, geschillen, participaties en overnames. Vooral als er discussie ontstaat over de waarde van een bedrijf geeft een waarderingsrapport inzicht in de waarde van een bedrijf. Vooral een rechter kan hieraan veel waarde hechten.

Geschil

Indien u een geschil heeft met uw collega grootaandeelhouder en u besluit uiteen te gaan, kunt u het best de waarde van uw bedrijf ontlenen aan een waarderingsrapport. Indien mogelijk zal de Register Valuator uw beiden betrekken in het opmaken daarvan.

Schade

Doordat een belangrijke machine niet op tijd is geleverd heeft u aantoonbaar veel schade geleden. Het aantonen van deze schade is het beste hard te maken door middel van een waarderingsrapport. Hierin wordt gemotiveerd weergegeven hoe de schade is opgebouwd die u heeft geleden.

Waarom een waarderingsrapport door een Register Valuator van Corpora Valere?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de branche organiaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?