Wat is een geschil?

Een geschil gaat vaak over verschil van  inzicht door de aandeelhouders, over de geleden schade die een bedrijf heeft gelopen als gevolg van een brand, etc, met als gevolg discussie over de financiële gevolgen en de aansprakelijkheid.

Waarom een waardering bij een geschil?

Een geschil kan verstrekkende gevolgen hebben voor de waarde van uw bedrijf. Indien u de schade wilt verhalen bij een geschil kunt u met een waarderingsrapport in de hand een behoorlijke kans maken.

Geschil met mede aandeelhouder

Indien u samen met uw collega aandeelhouder een geschil heeft en u besluit dat u uit elkaar gaat, zal de één de ander moeten uitkopen. Met behulp van een waarderingsrapport kunt u bij discussie over de waarde hierover goede argumenten aanvoeren. Dit laatste zal u zeker sterken indien het richting de rechter gaat.

Brandschade

Als gevolg van een brand in een ander bedrijf gaat uw bedrijf failliet. In dit geval wilt u de schade hiervan op de veroorzaker verhalen. Met een waarderingsrapport in de hand kunt u aantonen wat uw bedrijf waard zou zijn bij een going concern.

Waarom een waarderingsrapport bij geschillen door Corpora Valere?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de branche organiaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?