Wat is een bedrijf verkopen?

Een bedrijf verkopen kan inhouden dat u uw bedrijf verkoopt maar dat u afspreekt met de koper dat u nog enige tijd aanblijft als adviseur om zodoende de koper in de gelegenheid te stellen de overname goed te laten verlopen.

Waarom een Register Valuator bij verkopen?

Een Register Valuator bij verkoop kan er voor zorgen dat u een optimale prijs voor uw bedrijf ontvangt. Tevens kan de Register Valuator regelen dat u onder verantwoordelijkheid van de koper aanblijft om het bedrijf goed over te dragen en u niet abrupt afscheid behoeft te nemen.

Overname verkoop

Bij een overname verkoop wordt uw bedrijf in zijn geheel overgenomen en niet opgesplitst. Het bedrijf blijft in tact en u kunt als eventuele adviseur zaken nog beter overzien omdat u meer op afstand staat.

Fusie verkoop

Bij een fusie verkoop wordt uw bedrijf opgesplitst en ondergebracht in een ander bedrijf. Bij deze opsplitsing kunt u als adviseur goede raad geven omdat u duidelijk inzicht heeft hoe alle processen lopen.

Waarom een Register Valuator van Corpora Valere bij verkoop van uw bedrijf?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de branche organiaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?