Wat doet een Register Valuator voor u bij een koop van een bedrijf?

Bij de koop van een bedrijf moeten veel aspecten van het te kopen object worden onderzocht. Dit zijn de waarde van het bedrijf, fiscale zaken, juridische zaken, claims, garanties, fiscale structuur, milieuzaken, zaken met betrekking tot Ruimtelijke Ordening, etc.

Waarom bemiddeling bij de koop van een bedrijf?

Zoals hiervoor is beschreven dient u bij de koop van een bedrijf veel zaken te onderzoeken waar u normaal gesproken weinig ervaring mee heeft. Een Register Valuator kan u wegwijs maken in mogelijkheden en de onmogelijkheden van het te kopen object.

Due dillengence

Indien u een bedrijf koopt wordt vaak een due dillengence onderzoek verricht. Hierbij wordt ondermeer nagegaan, ingeval van een aandelenoverdracht, of het bedrijf geen fiscale onmissies heeft.

Waarde bepaling

Indien u een bedrijf wilt kopen gaat de Register Valuator na of de gevraagde prijs in overeenstemming is met de waarde van het te kopen bedrijf. Tevens kan met het waarderingsrapport bij de bank een gunstige lening worden afgedwongen.

Waarom een Register Valuator van Corpora Valere bij het kopen van een bedrijf?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de branche organiaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?