Wat is begeleiding?

Begeleiding bij overdracht in de familie houdt in dat u wordt ondersteund gedurende het proces dat u uw bedrijf overdraagt aan een familielid. Deze ondersteuning is een brede inzet op alle mogelijk aspecten waarbij zeker het emotionele aspect niet uit het oog wordt verloren.

Waarom begeleiding bij overdracht in de familie

Bij overdracht in de familie hebben we vaak met drie partijen van doen, namelijk het bedrijf, de familie en de eigenaren. Het schakelen tussen de drie partijen kan ingewikkeld zijn waarbij onbesproken zaken ineens worden besproken.

Disfunctionerend familielid.

U neemt het bedrijf van uw oom over met daarbij een disfunctionerend familielid die tevens een neef van u is. U wilt graag dat uw neef goed gaat functioneren en dat de relatie met uw neef ook goed blijft. Hieruit kan best een lastige positie ontstaan.

Lage overnameprijs

U heeft het bedrijf van uw vader overgenomen en naderhand komen uw broers en zusters met de opmerking dat u te weinig heeft betaald voor het bedrijf. In dit geval is het van belang dat uw broers en zusters er van overtuigd raken dat dit niet het geval is.

Waarom begeleiding van een Register Valuator bij familie overdracht?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de branche organiaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?