Register Valuator

Wat is een Register Valuator?

Een Register Valuator (RV) houdt zich onder meer bezig met het waarderen van bedrijven en is lid van het NIRV. Om zijn titel actueel te houden is hij/zij verplicht om zich door permanente educatie continue bij te scholen.

Waarom een Register Valuator inschakelen?

Indien u bij bedrijfsopvolging, bedrijfswaarderingen en bij het toepassen van waarderingsmethoden vragen heeft over de waarde kunt u een Register Valuator inschakelen. Dit is een gekwalificeerde functionaris die op deskundige wijze de waarde van uw bedrijf kan bepalen.

Bedrijfsopvolging

U wilt als eigenaar van uw bedrijf uw bedrijf overdoen aan uw zoon of dochter. U wilt daarvoor een prijs die wordt geaccepteerd door de familie, de fiscus en door u zelf.

Bedrijfswaardering

U wilt een bedrijf kopen of verkopen en u wilt de waarde van het bedrijf weten. Een Register Valuator kan voor u een waarderingsrapport opstellen die voldoet aan de eisen van het NIRV.

Waarderingsmethode

Uw bedrijf is gewaardeerd volgens een bepaalde waarderingsmethode en u heeft twijfels over de praktische bruikbaarheid hiervan. Een Register Valuator kan u deze twijfels wegnemen.

Waarom een Register Valuator inschakelen van Corpora Valere?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de branche organisaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?