Overige producten

Business redesign

U wilt een nieuw product lanceren en weten wanneer het nieuwe product waarde kan toevoegen aan uw onderneming. Corpora Valere kan u bij Business Redesign ondersteunen in uw beslissing.

Corporate finance

U wilt een behoorlijke investering plegen of u wilt een heroriƫntatie op uw schulden. Door middel van waarderingsanalyses kan Corpora Valere uw beslissingen mbt Corporate Finance eenvoudiger en transparanter maken.

Echtscheidingen

Helaas komt het voor dat een bedrijf in moeilijkheden komt als de partners in een huwelijk gaan scheiden. In dit geval kan Corpora Valere ook een waarderingsrapport opstellen zodat een ieder krijgt wat hem/haar toekomt.

Geschillen

Vaak starten een aantal vrienden, cq bekenden een onderneming en na verloop van tijd lopen de meningen uiteen in een geschil. Met als gevolg dat partners vertrekken en/of elkaar uitkopen. In dit geval kan Corpora Valere bemiddelen en het gedeelte van de afzonderlijke partners waarderen.

Waarderingsnotities

Er zijn gevallen waarin de ondernemer zelf zijn bedrijf wil verkopen en een beperkte waardering wil om na te gaan of dat strookt met zijn eigen perceptie van de waarde. Corpora Valere kan in dit geval een waarderingsnotitie opstellen die minder uitgebreid is dan een waarderingsrapport en met een lagere kostprijs.

Waarderingsondersteuning

Accountantskantoren voeren zelf ook waarderingen uit maar zijn daar geen specialist in. Vaak willen zij waarderingsondersteuning in de vorm van een second opinion om na te gaan of hun waardering in lijn ligt met de waarderingsdeskundige. Als het accountantkantoor voor een waarderingsondersteuning een spreadsheet opstuurt naar Corpora Valere is dit vaak voldoende om hierover een gefundeerde uitspraak te doen.

Corpora Valere zal u in een gratis introductiegesprek graag nader informeren over bovengenoemde items.

Waarom bemiddeling door Corpora Valere?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de branche organisaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?