Wat is Business redesign?

U maakt een bepaalt product en u wilt een nieuw product fabriceren en vermarkten waarvoor u een grote investering moet plegen. Hiervoor zult u extra middelen moeten aanwenden om de investering doorgang te laten vinden.

Waarom bemiddeling bij Business redesign?

Zoals eerder geschreven zal bij een business redesign het moeilijk zij om de waarde van deze investering aan te tonen. De toekomst is onzeker en op deze basis zal de bank geen geld lenen. Naarmate u de bank meer kunt overtuigen zult u een lening ontvangen tegen gunstige voorwaarden.

Spuiterij

U heeft een schildersbedrijf en u ziet kansen in de markt om panelen voor een fabrikant te spuiten. Hiervoor zult u een extra investering moeten plegen. Met een goede onderbouwing van Corpora Valere zult u makkelijker geld kunnen lenen dan zonder deze.

Aannemerij

U heeft een aannemersbedrijf en uit uw omgeving blijft dat deuren en kozijnen tegen een hoge prijs worden aangeboden. U denkt dat u dat beter en goedkoper kunt en wilt investeren in een timmerfabriek. Met een goede onderbouwing van Corpora Valere worden uw kansen een stuk groter.

Waarom bemiddeling bij Business Redesign door Corpora Valere?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overnamemarkt en lid van de branche organisaties NIRV en BOBB. Met deskundig adviesgeven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?