Wat is een investeerder zoeken?

U wilt een bedrijf starten of u wilt uw bedrijf uitbreiden en u kunt hiervoor niet voldoende geld lenen bij de bank. In dit geval gaat u op zoek naar een investeerder die tegen een hogere vergoeding dan de bank geld wil lenen.

Waarom bemiddeling bij het zoeken naar een investeerder?

Een investeerder heeft vaak andere belangen dan u heeft. Hij of zij zal maximaal zeggenschap eisen en een zo hoog mogelijk rendement op de investering willen verdienen. U heeft andere belangen, u wilt zoveel mogelijk zeggenschap houden en een lage vergoeding betalen.

Start up

U bent een jonge ondernemer en u heeft een uniek product ontwikkeld. Dit product wilt u vermarkten en gaat op zoek naar risico kapitaal. Vaak komt u dan in contact met een informal investor of een private equity partij. U wilt graag maximale zeggenschap behouden en zo min mogelijk risicopremie betalen.

Nieuwe markt

U heeft een bestaand bedrijf en u wilt uw markt uitbreiden in Duitsland. U ziet enorme kansen maar de bank wil u geen geld lenen. In dit geval gaat u op zoek naar een investeerder die ervaring heeft in uw branche op de Duitse markt.

Waarom bemiddeling bedrijfsoverdracht participaties zoeken van investeerders door Corpora Valalere?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overnamemarkt en lid van de branche organisaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteits verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?