Wat is een samenvoeging van een bedrijf?

Een samenvoeging van een bedrijf ontstaat vaak als u een bedrijf hebt gekocht en u wilt dit bedrijf integreren in uw eigen bedrijf. Dit houdt in dat u vaak zaken over heeft zoals personeel, machines, bedrijfsgebouwen.

Waarom bemiddeling bij samenvoeging?

Samenvoegen van een bedrijf is een ingewikkeld proces waaraan u veel tijd moet besteden veel kennis moet hebben van zaken zoals overtollig personeel, het afwikkelen van claims, het verkopen van machines, etc.

Samenvoeging en een teveel aan personeel

U wilt een bedrijf samenvoegen en door synergie effecten heb u overtollig personeel. Sommige ondernemers denken dat ze deze mensen zonder problemen kunnen ontslaan. Dit kan echter niet en zult u daar een andere oplossing moeten vinden dan het ontslaan van personeel.

Samenvoeging en overtollige machines

U voegt een bedrijf samen en daardoor heb u machines over. U kunt de hoogste prijs voor uw machines ontvangen als u deze kunt verkopen aan een ondernemer die op zoek is naar deze machines.

Waarom bemiddeling bedrijfsoverdracht overnames bij samenvoegen van bedrijven door Corpora Valere?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de branche organisaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?