Wat is een waarderingsnotitie?

Een waarderingsnotitie is een korte presentatie van de waarde van uw onderneming zonder dat de aannames uitvoerig zijn onderbouwd. Een waarderingsnotitie is minder uitvoerig dan een waarderingsrapport.

Waarom een waarderingsnotitie?

Niet in alle gevallen is een waarderingsraport nodig voor de onderbouwing van de waarde van uw onderneming. Een waarderingsnotitie is minder uitvoerig dan een waardingsarapport en geeft een redelijke indicatie van de waarde van uw bedrijf.

Waarderingsnotitie voor de fiscus

In geval van de waarde van uw onderneming wil de fiscus een onderbouwing hebben over de waarde van de onderneming terwijl de waarde van uw onderneming is te vergelijken met een gelijksoortige onderneming in de markt. In dat geval is een waarderingsnotitie voldoende.

Waarderingsnotitie voor de familie

Bij bedrijfsoverdracht wil de achtergebleven familie graag weten de hoe de prijs tot stand is gekomen en u verwacht geen verdere problemen hieromtrent. In dit geval zal een waarderingsnotitie voldoende zijn.

Waarom een waarderingsnotitie bemiddeling bedrijfsoverdracht opvolging door Corpora Valere?

Corpora  Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de brancheorganisaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?