Wat is begeleiding bij Bedrijfsopvolging?

Begeleiding bij bedrijfsopvolging houdt in dat u een sparringpartner heeft bij uw bedrijfsopvolging. Met allerlei vragen kunt u bij de begeleider terecht die vervolgens het proces kan bijsturen.

Waarom begeleiding bij bedrijfsopvolging?

Bij bedrijfsopvolging spelen vaak emotionele zaken een belangrijke rol. Zaken die in het verleden niet goed zijn afgerond of uitgesproken worden nu in één keer belangrijk en zijn een storende rol bij het overname proces. Een begeleider op de achtergrond kan dit beter kanaliseren.

Oude koeien

In het verleden heeft u uw zoon of dochter, naar hun zeggen, te weinig aandacht gegeven en dit feit wordt u nu voor de voeten geworpen en kan het overnameproces danig verstoren. U wilt uw bedrijf goed kunnen overdragen en geen problemen in de familie.

Prijsafspraken

Toen u het overname proces met uw familie besprak, gaf u aan dat het bedrijf voor prijs x zou worden verkocht. Iedereen kon daar mee instemmen, maar op het moment dat de overdracht zou plaats vinden, werd hier door enkelen op terug gekomen.

Waarom Corpora Valere bij begeleiding van overdracht in de familie?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de branche organisaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?