Bedrijfsopvolging

Bemiddeling bedrijfsoverdracht bedrijfsopvolging

Bemiddeling bedrijfsoverdracht bij bedrijfsopvolging is van belang bij de begeleiding van dit proces, bij het maken van een waarderingsnotitie of een waarderingsrapport.

Bedrijfsopvolging motivaties

Bij bedrijfsopvolging wilt u dat er een juiste waardering wordt gemaakt, dat de begeleiding op een goede manier plaats vindt en dat u achteraf geen problemen krijgt met andere stakeholders.

Begeleiding

Bij begeleiding bij bedrijfsopvolging zorgt Corpora Valere er voor dat u zo min mogelijk tijd besteed aan het opvolgingsproces zodat u zich kunt richten op uw zakelijke activiteiten.

Waarderingsnotitie

Bij bemiddeling bedrijfsoverdracht bedrijfsopvolging wilt u de juiste waarde van het bedrijf weten. Dit kan door een waarderingsnotie die minder uitgebreid is dan een waarderingsrapport.

Waarderingsrapport

Bij bemiddeling bedrijfsoverdracht bedrijfsopvolging kunt u de waarde van uw bedrijf ook laten bepalen door een waarderingsrapport. Dit waarderingsrapport is uitgebreider dan een waarderingsnotie en vaak zal de fiscus daar ook om vragen.

Waarom bemiddeling bedrijfsoverdracht bij bedrijfsopvolging bij Corpora Valere?

Corpora Valere is vanaf 2000 actief in de fusie en overname markt en lid van de brancheopganisaties NIRV en BOBB. Met deskundig advies geven wij u een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga naar contactformulier | Corpora ValereVrijblijvende offerte?No Cure, No Pay?